Η μαντινάδα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που έγινε viral

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις, όμως αυτή τη φορά έγινε αφορμή για… γλέντι και γέλιο. Μια μαντινάδα εμπνευσμένη από την υπόθεση κατάφερε να γίνει viral στα social media.
Ο γνωστός Κρητικός μουσικός, Γιώργος Φραντζεσκάκης, έκλεψε την παράσταση σε παραδοσιακό γλέντι, όταν αυτοσχεδίασε μια μαντινάδα αφιερωμένη στον «πολύπαθο» ΟΠΕΚΕΠΕ. Το χαρακτηριστικό δίστιχο:
«Ούλη την επιδότηση την έχω φαγωμένη κι αυτή η αφιλότιμη δεν το καταλαβαίνει…»
προκάλεσε γέλια, χειροκροτήματα και αμέτρητες κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να σχολιάζουν πως η σάτιρα ήταν πιο εύστοχη από κάθε πολιτική τοποθέτηση.
Ο στίχος συνοδεύτηκε από λύρα και μαντολίνο, και σύντομα «σαρώνει» το διαδίκτυο ως η πιο καυστική και λαϊκή αντίδραση στο σκάνδαλο που συγκλονίζει τον αγροτικό κόσμο.
- 12 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 35 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 43 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη















