Επιχείρηση της ασφάλειας: Συλλήψεις μελών της τουρκικής μαφίας στην Αττική
Σε δύο συντονισμένες επιχειρήσεις της Ασφάλειας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οι αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων, στο πλαίσιο έρευνας για τη δράση μελών της τουρκικής μαφίας στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης:ΚΑΤ: Σε λειτουργία το βραχιολάκι παρακολούθησης ασθενών
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που αναζητούνταν με ερυθρά αγγελία για υποθέσεις δολοφονίας, αρπαγής και ληστείας. Οι συλληφθέντες φέρονται να ζούσαν στην Ελλάδα με πολυτελή τρόπο, κάνοντας χρήση ακριβών αυτοκινήτων.
Επιπλέον, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ακόμη ενός Τούρκου στο Μεταξουργείο, έπειτα από τον εντοπισμό οπλισμού στο σπίτι του.
Οι επιχειρήσεις της Ασφάλειας πραγματοποιούνται στον απόηχο των πρόσφατων δολοφονιών στη χώρα μας, οι οποίες φέρεται να συνδέονται με τη δράση της τουρκικής μαφίας.
- 9 λεπτά πριν Meteo.gr: Πάνω από 480.000 καμένα στρέμματα στη Δυτική Αττική σε εννέα χρόνια
- 31 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε ξανά το 112 για Λούμπα, Μορφέικα και Άνω Αλεποχώρι
- 36 λεπτά πριν Η απαλλαγή των υπηρεσιών εκπαίδευσης από τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή









