«Μου είπε “μαμά με βίασε”»– Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία στην δίκη της Κυριακής Γρίβα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που ζούσε η Κυριακή Γρίβα πριν τη δολοφονία της αποκάλυψε στο δικαστήριο η μητέρα της, Δέσποινα Καλλέα. Όπως κατέθεσε, η 28χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 39χρονο κατηγορούμενο ενώ ήταν δύο μηνών έγκυος, γεγονός που την οδήγησε σε αποβολή μετά από ξυλοδαρμό και κακοποίηση.
Δείτε επίσης: «Η Κυριακή μου τον αγάπησε, εύχομαι να καεί στην κόλαση» – Ξέσπασε η μητέρα της Γρίβα
«Ήρθε στο σπίτι κλαμένη και πρησμένη και το πρωί μου είπε ότι τη βίασε. Το παιδί αυτό το ήθελε πολύ, αλλά το έχασε από τα χτυπήματά του», ανέφερε η μητέρα της Κυριακής, τονίζοντας ότι η κόρη της είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία, αλλά αναγκάστηκε να την ανακαλέσει μετά από απειλές που δέχθηκε από τον κατηγορούμενο και τη μητέρα του.
Την παρακολουθούσε μέσω GPS σε smartwatch
Η μητέρα της Κυριακής αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος την παρακολουθούσε μέσω GPS που είχε τοποθετήσει σε smartwatch που της είχε κάνει δώρο. «Το ανακαλύψαμε μετά τη δολοφονία της, όταν βρήκαμε το ρολόι συνδεδεμένο με το κινητό του», είπε στο δικαστήριο, σημειώνοντας πως ο 39χρονος τη ρωτούσε γιατί δεν είχε φτάσει σπίτι συγκεκριμένη ώρα, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή πού βρισκόταν.
Η παρακολούθηση και οι απειλές ήταν καθημερινότητα για την Κυριακή, σύμφωνα με τη μητέρα της, με τον κατηγορούμενο να τη στήνει κάτω από το σπίτι της, να την ακολουθεί και να την πιέζει να επιστρέψει κοντά του, ενώ έστελνε απειλητικά μηνύματα ακόμα και στη μητέρα της.
«Της ανταπέδωσε τα “σ’ αγαπώ” με μαχαιριές»
«Η Κυριακή μου ήταν καλό παιδί, πίστευε ότι όλοι είναι σαν την ψυχή της. Εκείνος την ήθελε για να την χειρίζεται οικονομικά και σεξουαλικά», ανέφερε η μητέρα της, σημειώνοντας πως ο κατηγορούμενος της είχε πάρει την κάρτα της μισθοδοσίας, ενώ ζούσε από επιδόματα χωρίς να εργάζεται. «Της ανταπέδωσε τα “σ’ αγαπώ” της με πέντε μαχαιριές», είπε συγκλονίζοντας το δικαστήριο.
Η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα διεκόπη για τις 8 Ιουλίου, με τη μητέρα της να δηλώνει με δάκρυα πως ακόμη στέλνει μηνύματα στο κινητό της κόρης της, αρνούμενη να δεχθεί ότι χάθηκε τόσο άδικα.
- 29 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 59 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















