Ηράκλειο: Υπό διερεύνηση καταγγελία ασέλγειας 16χρονης σε βάρος καθηγητή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στο Ηράκλειο Κρήτης ύστερα από σοβαρή καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης μαθήτριας, με φερόμενο δράστη τον 63χρονο καθηγητή της.
Η καταγγελία και η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Η ανήλικη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, προσήλθε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου δήλωσε ότι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων από τον καθηγητή της. Η καταγγελία κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, που προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του φερόμενου δράστη.
Δείτε επίσης: Δίκη για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Μάρτυρας κατήγγειλε χρηματισμό για αλλαγή κατάθεσης
Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν σουγιάδες, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του 63χρονου, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση των σεξουαλικών καταγγελιών.
Σχηματισμός δικογραφίας
Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου και ασέλγεια, με την υπόθεση να έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οι αρχές αναμένουν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.
- 6 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Σήμερα (4/6) η ηλεκτρονική κληρωτίδα – Έρχονται τα αποτελέσματα για 2.628 μόνιμες προσλήψεις
- 6 λεπτά πριν Έρχονται αναδρομικά έως 3.500 ευρώ για 100.000 συνταξιούχους- Ποιοι θα τα πάρουν
- 21 λεπτά πριν Συναγερμός στον Πειραιά: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού















