Γάζα: 23 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Σε μια επικίνδυνα κλιμακούμενη σύρραξη, το Ισραήλ συνεχίζει να επιχειρεί στρατιωτικά όχι μόνο απέναντι στο Ιράν αλλά και στη Λωρίδα της Γάζας, με νέους φονικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς.
Σύμφωνα με τις τοπικές υγειονομικές αρχές, τουλάχιστον 23 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, ανεβάζοντας δραματικά τον απολογισμό της βίας.
Η πλειονότητα των θυμάτων δέχθηκε πυρά κοντά σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας της οργάνωσης Gaza Humanitarian Foundation (GHF), η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή με τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι επιθέσεις προκάλεσαν χάος και πανικό, ειδικά στον διάδρομο Νετζαρίμ, σημείο-κλειδί για την παροχή στήριξης στους αμάχους.
Οι γιατροί από τα νοσοκομεία Al-Awda και Al-Aqsa, που υποδέχθηκαν τους περισσότερους τραυματίες, επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον 15 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να φτάσουν στην εγκατάσταση παροχής τροφίμων και φαρμάκων.
Η αγωνία των κατοίκων κορυφώνεται, ενώ ανθρωπιστικές οργανώσεις εκπέμπουν σήμα κινδύνου για περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης.
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 3 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια


















