Κυψέλη: Συνελήφθη 34χρονος με 402 γραμμάρια κοκαΐνης

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Ιουνίου ένας 34χρονος αλλοδαπός στην Κυψέλη, καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει ποσότητα κοκαΐνης που ξεπερνά τα 400 γραμμάρια.
Η σύλληψη σημειώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν το ύποπτο όχημα του 34χρονου να κινείται στην περιοχή.
Χωρίς χρονοτριβή, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο και εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του οδηγού μία νάιλον συσκευασία με 402 γραμμάρια κοκαΐνης.
Ο δράστης οδηγήθηκε άμεσα στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Κυψέλης, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε ήδη στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του σε ευρύτερο δίκτυο διακίνησης.
- 6 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 7 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία
- 11 λεπτά πριν Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοιχτή έως 10 Ιουλίου η πλατφόρμα για αιτήσεις – Η προθεσμία που πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι















