Πόλεμος στην Ουκρανία: Πυραυλική επίθεση σε πλοίο στην Οδησσό
Στο στόχαστρο πυραυλικής επίθεσης βρέθηκε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Οδησσού, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με το υπουργείο, το πλοίο χτυπήθηκε από πύραυλο Iskander και ότι μετά την έκρηξη εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πλοίο μετέφερε στρατιωτικό υλικό, περιλαμβάνοντας περίπου 100 κοντέινερ με μη επανδρωμένα σκάφη και πυρομαχικά, προορισμένα να ενισχύσουν την ουκρανική πολεμική προσπάθεια.
Το περιστατικό σημειώνεται εν μέσω κλιμακούμενης έντασης στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, με τις υποδομές της Οδησσού να παραμένουν υπό πίεση από επαναλαμβανόμενες επιθέσεις
- 1 ώρα πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 1 ώρα πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο







