Φρίκη στο Ηράκλειο: Γέννησε στο σπίτι και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από μια υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Άνω Αλικαρνασσού, όταν μια γυναίκα περίπου 35 ετών γέννησε μέσα στο σπίτι της και, στη συνέχεια, φέρεται να τοποθέτησε το νεογέννητο σε σακούλα απορριμμάτων και να το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.
Δείτε επίσης:Αναδρομικά συνταξιούχων: Τον Ιούλιο οι νέες πληρωμές
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο σύντροφός της την εντόπισε αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο κατάλαβαν ότι η γυναίκα είχε μόλις γεννήσει και άρχισαν να την ρωτούν πού βρίσκεται το βρέφος. Παρά την αρχική της σιωπή, οι υποψίες των διασωστών επιβεβαιώθηκαν όταν ένας εξ αυτών ερεύνησε την περιοχή και εντόπισε σε απόσταση περίπου 250 μέτρων ένα βρέφος μέσα σε νάιλον σακούλα, πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων.
Τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν άμεσα στο εφημερεύον νοσοκομείο, με την υπόθεση να διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία.
- 2 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Σήμερα (4/6) η ηλεκτρονική κληρωτίδα – Έρχονται τα αποτελέσματα για 2.628 μόνιμες προσλήψεις
- 3 λεπτά πριν Έρχονται αναδρομικά έως 3.500 ευρώ για 100.000 συνταξιούχους- Ποιοι θα τα πάρουν
- 17 λεπτά πριν Συναγερμός στον Πειραιά: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού















