Μετρό: Τροποποιήσεις στη Γραμμή 1 λόγω τελικού Κυπέλλου
Αλλαγές στη λειτουργία της Γραμμής 1 του Μετρό (Κηφισιά – Πειραιάς) φέρνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται σήμερα, Σάββατο 17 Μαΐου 2025, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, έδωσε εντολή για τροποποιήσεις στα δρομολόγια των συρμών.
Από τις 16:00 έως τις 18:00, οι συρμοί θα περνούν από τον σταθμό «Φάληρο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις που αφορούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Ο σταθμός “Φάληρο” θα λειτουργεί αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και μόνο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Η ΣΤΑ.ΣΥ θα δρομολογήσει ειδικούς ενισχυμένους συρμούς, οι οποίοι θα εκτελούν απευθείας διαδρομή Φάληρο – Ειρήνη, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.
Αντίστοιχα, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα επιβιβάζονται από τον σταθμό “Μαρούσι” και θα κατευθύνονται προς Πειραιά.
Ωστόσο, η αποβίβαση τους θα γίνεται στον επόμενο σταθμό «Νερατζιώτισσα», για λόγους ασφάλειας και διαχωρισμού των οπαδών.
Οι επιβάτες που δεν σχετίζονται με τον αγώνα καλούνται να αποφύγουν τις μετακινήσεις από και προς τον σταθμό “Φάληρο” στο συγκεκριμένο διάστημα, ώστε να διευκολυνθεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού και η ασφαλής μετακίνηση των φιλάθλων.
- 5 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Νέα μηνύματα 112 για απομάκρυνση σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο
- 29 λεπτά πριν Προσωπικός Βοηθός: Οι δύο περιπτώσεις που οδηγούν σε απόρριψη της αίτησης
- 32 λεπτά πριν Ψηφιακές διασταυρώσεις ΑΑΔΕ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για ανασφάλιστα οχήματα, απλήρωτα τέλη, εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ









