Άνοιξε ο σταθμός του μετρό “Σύνταγμα”
Άνοιξε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό “Σύνταγμα”, ο οποίος παρέμενε κλειστός λόγω της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Την ίδια στιγμή, έληξαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί στο κέντρο της Αθήνας και η ροή των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά.
Τι θα ισχύσει για την στρατιωτική παρέλαση
«Ο σταθμός του Μετρό “Σύνταγμα”, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ θα κλείσει και την Τρίτη 25 Μαρτίου από τις 8 το πρωί μέχρι το πέρας των παρελάσεων και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση», αναφέρει σε ανακοίνωσή η ΣΤΑΣΥ.
- 2 ώρες πριν Έναν χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το Job Center του Δήμου Αθηναίων
- 2 ώρες πριν Δεν θα άλλαζε κάτι αν ήμουν στο νοσοκομείο» – Τι είπε η γιατρός για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- 3 ώρες πριν Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Έως τα μέσα Οκτωβρίου τα προσωρινά αποτελέσματα της 2ΓΒ/2026
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!







