Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον αδερφό του

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του 16χρονου ο οποίος μαχαίρωσε τον 23χρονο αδερφό του, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι το επεισόδιο προκλήθηκε έπειτα από έναν καβγά που αφορούσε οικογενειακά ζητήματα.
Σημειώνεται ότι ο 23χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Ο ανήλικος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και άσκηση βίας εναντίον υπαλλήλων ενώ βρισκόταν οπλισμένος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το περιστατικό συνέβη ενώ τα αδέρφια βρίσκονταν μόνα τους στο σπίτι όπου διαμένουν με τη μητέρα και την αδερφή τους. Ο πατέρας τους ζει σε διαφορετικό σπίτι, καθώς οι γονείς είναι σε διάσταση.
- 17 λεπτά πριν ΑΣΕΠ – Αναπληρώσεις: Μόνιμοι διορισμοί στην ΑΑΔΕ – Ποιους αφορά η απόφαση
- 37 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 59 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»















