Θιβέτ: Στους 95 οι νεκροί από τον φονικό σεισμό – Εκατοντάδες τραυματίες
Στους 95 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών, από τον φονικό σεισμό των 7.1 ρίχτερ που ταρακούνησε το Θιβέτ το πρωί της Τρίτης 7 Ιανουαρίου. Η σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στο κινέζικο τμήμα των Ιμαλαίων και έγινε αισθητή στο Νεπάλ, το Μπουτάν και την Ινδία.
Σεισμός στο Θιβέτ: Εκατοντάδες οι τραυματίες – Έκκληση να “γίνει το παν” κάνει ο Σι Τζινπίνγκ
Σε 130 ανέρχεται έως στιγμής ο αριθμός των τραυματιών -οι οποίοι καταγράφονται όλοι στην περιφέρεια του Θιβέτ- με τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, να δίνει εντολή να «γίνει το παν» ώστε οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης να διασώσουν όσους περισσότερους γίνεται αλλά και να προσφερθεί περίθαλψη στους πληγέντες.
Οι αρχές ήδη στέλνουν αγαθά όπως σκηνές με μόνωση, υπνόσακους, παπλώματα και άλλα είδη εξοπλισμού χρήσιμα για να αντιμετωπιστούν οι εξαιρετικά σκληρές κλιματικές συνθήκες, καθώς οι θερμοκρασίες εκεί αγγίζουν και τους -20 τη νύχτα πρόσθεσε το κινεζικό πρακτορείο.
- 9 λεπτά πριν Καλαμπάκα: Οικογενειακός καβγάς για κοινόχρηστο χώρο – Ο 69χρονος συνελήφθη δύο φορές
- 30 λεπτά πριν Δημόσιοι υπάλληλοι με 25ετία: Ποια παλαιά όρια ηλικίας εξακολουθούν να έχουν σημασία
- 49 λεπτά πριν Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: 35.000 επιβάτες στον ΗΣΑΠ μετά τη συναυλία – 19 συρμοί στη Γραμμή 1







