Καιρός: Πού επελαύνει η Bora – Οι περιοχές που πλήττονται από το 2ο κύμα

Καιρός: Πού επελαύνει η Bora – Οι περιοχές που πλήττονται από το 2ο κύμα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Μπορεί η Αττική να ξύπνησε με ηλιοφάνεια, όμως η κακοκαιρία Bora συνεχίζει να σαρώνει την υπόλοιπη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα και σήμερα θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρά στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη δυτική – νότια Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες, ενώ στο Ιόνιο και τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Χιόνια -σύμφωνα με την ΕΜΥ– θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία (νομοί Χαλκιδικής και Πιερίας) θα εξασθενήσουν βαθμιαία από το μεσημέρι στη Θράκη και από το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.
  • Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 6 με 7 και μέχρι το μεσημέρι στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στη δυτική Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.
  • Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορεοανατολικούς 4 με 5.
  • Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που μέχρι το μεσημέρι στη νότια Πελοπόννησο θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά, βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Εύβοια.
  • Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.
  • Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά και νότια θαλάσσια τμήματα νοτιοδυτικοί 4 με 5, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς τοπικά έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά τμήματα και βαθμιαία και στα υπόλοιπα οι οποίες από το μεσημέρι στις Κυκλάδες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές.
  • Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5, που βαθμιαία από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές, που στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν.
  • Ανεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα βορειότερα νησιά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  • Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.
  • Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
  • Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
  • Θερμοκρασία: Από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση: Το σκηνικό του καιρού την Τρίτη

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, στο Αιγαίο και την Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα τα οποία τις πρωινές ώρες στις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα είναι τοπικά ισχυρά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στα νοτιοανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 12 με 14 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 16 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη

Στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά θαλάσσια – παραθαλάσσια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά βόρειοι και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση: Τι καιρό περιμένουμε την Πέμπτη

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση στα βορειοανατολικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από νότιες και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr