Συναγερμός στην Αστυνομία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας

Σοκάρει η είδηση για τον εντοπισμό νεκρού άνδρα, το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2024, σε θαλάσσια περιοχή της Βραυρώνας, προκαλώντας αναταραχή στην Αστυνομία.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού όπου με τη συνδρομή ιδιωτών προέβησαν στην ανάσυρση της σορού του άτυχου ανθρώπου.
Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 65-70 ετών, ύψους περίπου 1,65-1.70 εκ. και εύσωμης σωματικής διάπλασης, δεν έφερε ρουχισμό, ενώ έφερε υποδήματα μαύρου χρώματος.
Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα», ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- 6 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 28 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 37 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη















