Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 47χρονος που παρενόχλησε υπάλληλο καφέ

Σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 47χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη υπάλληλο καφετέριας τη Δευτέρα 7/10, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 18χρονη, ο δράστης επιχείρησε να τη θωπεύσει και τη φίλησε παρά τη θέλησή της, την ώρα που αυτός κατευθυνόταν προς την τουαλέτα του μαγαζιού.
«Την αγκάλιασα σαν παιδί μου, από αγάπη. Δεν τη φίλησα, ούτε τη θώπευσα. Λέει ψέματα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην απολογία του ο 47χρονος, με την εισαγγελέα να απαντά πως «Σαφέστατα και δεν είχε πατρική πρόθεση», η οποία και ζήτησε την ενοχή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- 13 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
- 22 λεπτά πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις
- 1 ώρα πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους















