Σε έξαρση η βία των ανηλίκων – Νέο περιστατικό με θύμα 13χρονο στο Κρανίδι

Ακόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων συνέβη σε σχολείο στο Κρανίδι, όπου ανήλικος επιτέθηκε σε 13χρονο μαθητή και αποπειράθηκε να τον πετάξει από το μπαλκόνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι μαθητές βρίσκονταν σε όροφο του σχολικού συγκροτήματος. Ο δράστης κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε συμμαθητή του, τον χτύπησε στο πρόσωπο, τον σήκωσε στον αέρα και προσπάθησε να τον πετάξει από το μπαλκόνι. Τη στιγμή εκείνη παρενέβη ανάμεσά τους ένας τρίτος μαθητής ο οποίος και απέτρεψε την πτώση του 13χρονου.
Όμως το μαρτύριο του θύματος δεν τελείωσε εκεί. Ο θύτης οδήγησε το θύμα στην αίθουσα διδασκαλίας, όπου και ξεκίνησε να τον χτυπάει και πάλι.
Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- 1 λεπτό πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 32 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















