Τέμπη: «Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία»

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας συνεχίζουν να μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.
«Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης και αναγνώρισης των σορών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας και νεκροτομής των νεκρών της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.
Η κ. Λεονταρή τόνισε, επίσης, πως γίνεται το “ανθρωπίνως δυνατόν” από την ιατροδικαστική υπηρεσία, εκτιμώντας πως ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί.
- 4 λεπτά πριν ΟΠΕΚΑ: Ξεκινάει σήμερα (10/6) η παραλαβή δελτίων από τα ΚΕΠ – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι
- 35 λεπτά πριν Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αστροναύτης κατέγραψε το Σέλας από το Διάστημα
- 2 ώρες πριν Καστελλόριζο: Η ανακάλυψη μιας «αόρατης» ακρίδας αποκαλύπτει τον άγνωστο κόσμο κάτω από το νησί
















