Θάνατος 84χρονου στα δικαστήρια Ευελπίδων
Ένας 84χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής (5/12) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκαλώντας αναστάτωση στην αίθουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος παρευρισκόταν στη δίκη όπου ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Κατά τη διάρκεια διακοπής της διαδικασίας, κατέρρευσε αιφνιδιαστικά.
Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να βοηθήσουν, ωστόσο ο χρόνος ήταν ελάχιστος και δεν κατέστη δυνατό να χρησιμοποιηθεί ούτε ο απινιδωτής που υπάρχει στο χώρο των δικαστηρίων.
Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα και έσπευσε στο σημείο, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 84χρονος ήταν ήδη νεκρός.
- 6 λεπτά πριν Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Νεκροί σε φωτιά σε υπό κατασκευή κτήριο – Έξι αγνοούμενοι
- 13 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Απόψε (14/7) στις 22:00 ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία
- 19 λεπτά πριν Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκινά ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων στο Δημόσιο για το 2027








