6.000 μόνιμες θέσεις σε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες (ΑΣΕΠ 2Γ/2022)

Γραπτός διαγωνισμός: Κάντε τώρα την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Υποψηφιότητα στην διεκδίκηση 6.000 μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο, θέτουν όσοι συμμετάσχουν, στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (ΑΣΕΠ 2Γ/2022).

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν αμέσως μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των γραπτών εξετάσεων, αφορούν δήμους, περιφέρειες, υπουργεία και οργανισμούς.

Οι μόνιμες προσλήψεις αφορούν υποψηφίους των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι που δεν θα συμμετάσχουν στις γραπτές εξετάσεις - με βάση το νόμο για τις προσλήψεις - αποκλείονται από την διαδικασία μόνιμου διορισμού, για την επόμενη διετία.

Τι πρέπει να κάνετε

Η διαδικασία μόνιμου διορισμού γίνεται πλέον σε δύο στάδια, το πρώτο από τα οπoία αφορά στη συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό και το δεύτερο για τη συμμετοχή σε προκηρύξεις των φορέων (δήμοι, περιφέρειες, υπουργεία κλπ).

Η συμμετοχή των υποψηφίων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό γίνεται πλέον υποχρεωτική για τη διεκδίκηση μόνιμης θέσης στο Δημόσιο.

Όλες οι προκηρύξεις που θα εκδοθούν από το 2023 και μετά θα αφορούν μόνο επιτυχόντες του πανελλήνιου διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΑΣΕΠ, ο γραπτός διαγωνισμός διενεργείται σε δύο στάδια:

(-) ΣΤΑΔΙΟ Α: Υποβολή αίτησης για τον γραπτό διαγωνισμό

 (Σημαντικό: οι υποψήφιοι δηλώνουν μόνο κλάδο, ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα συμμετοχής που                              είναι μόνο το πτυχίο ή και η άδεια άσκησης επαγγέλματος εκεί όπου απαιτείται)

(-) ΣΤΑΔΙΟ Β:

1η φάση: Υποβολή (νέας, διαφορετικής) αίτησης από τους επιτυχόντες του διαγωνισμούς για τις προκηρύξεις που θα εκδώσουν οι φορείς

(Σημαντικό: δηλώνονται μόνο προτιμήσεις θέσεων, προσόντα και ιδιότητες, χωρίς επισύναψη                                                         δικαιολογητικών)

2η φάση: Επισύναψη δικαιολογητικών και δημιουργία Μητρώου μετά από ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

(Σημαντικό: Τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στην αίτηση της α φάσης, η οποία δεν επιτρέπεται να αλλάξει.                            Απλώς συμπληρώνεται με πιστοποιητικά).

Συγκρατήστε ότι μεταξύ πρώτου και δεύτερου σταδίου μεσολαβούν οι εξετάσεις οι οποίες διαμορφώνουν τον πίνακα επιτυχόντων.

Στην κατηγορία των επιτυχόντων ανήκουν όσοι έπιασαν τη βαθμολογική βάση ανά μάθημα.

Πολύ σημαντικό:

Στη 2η φάση του σταδίου Β θα συμμετάσχουν πάνω από 20.000 υποψήφιοι. Τόσοι υπολογίζεται ότι θα λάβουν ειδοποίηση από το ΑΣΕΠ για αποστολή δικαιολογητικών, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία του διορισμού.

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία περιλαμβάνει:

  • Πλήρεις σημειώσεις καθηγητών για κάθε μάθημα και ενότητα
  • Βιβλία και αποσπάσματα τρέχουσας βιβλιογραφίας για όλα τα αντικείμενα της ύλης του διαγωνισμού
  • Άρθρα, links και λοιπό σχετικό υλικό
  • Online tests με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών με ειδικό πρόγραμμα αξιολόγησης-καταγραφής της προόδου στα πρότυπα ΑΣΕΠ (www.asep.gr).
  • Πλήρης και ολοκληρωμένη προετοιμασία
  • Δυναμική εξέλιξη όλων των παραπάνω μέχρι τις εξετάσεις (θα προστίθεται συνεχώς νέο υλικό και tests)
  • Επικοινωνία με καθηγητές για επίλυση αποριών (μέσω email)

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram