5χρονο παιδί τραυματίστηκε σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο
Τραυματισμός 5χρονου παιδιού σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/12) σε νηπιαγωγείο σε χωριό του Αγρινίου, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, το παιδί τραυματίστηκε όταν αντικείμενο που προήλθε από έπιπλο το χτύπησε στο κεφάλι. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι γονείς του, οι οποίοι το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Πάτρας για προληπτικό έλεγχο.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, μετά την κλινική αξιολόγηση από τους γιατρούς, κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος παραμονής του παιδιού για περαιτέρω νοσηλεία και έλαβε εξιτήριο.
Σε δήλωσή της, η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε πλήρης κλινική εκτίμηση του παιδιού και ότι η κατάστασή του δεν κρίθηκε ανησυχητική.
- 5 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 1.000 θέσεις για πτυχιούχους ανέργους – Έως 1.250 ευρώ οι αποδοχές
- 11 λεπτά πριν Η Εθνική Ομάδα πόλο έγραψε ιστορία κι ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου
- 39 λεπτά πριν Πώς θα επιστρέψουν στην αγορά τα κλειστά σπίτια









