53 μόνιμοι υπάλληλοι σε τέσσερα υπουργεία

Ποιοι και πως συμμετέχουν - Έως 22 Νοεμβρίου η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων
Η προκήρυξη προβλέπει 27 θέσεις για πτυχιούχους Πληροφορικής

Προσκλητήριο διορισμού απευθύνουν τέσσερις φορείς του δημοσίου σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτους Λυκείου – ΙΕΚ. Συνολικά, θα επιλεγούν 53 νέοι υπάλληλοι.

Η προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Σημειώστε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεδομένου ότι η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, όπως αυτά αναγράφονται λεπτομερώς, πατώντας το κουμπί της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει. Υπολογίστε τα μόριά σας και μετρήστε τις πιθανότητες επιτυχίας. Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά υποβάλλεται ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση του ΑΣΕΠ έως τις 27 Νοεμβρίου.

Ολόκληρη η προκήρυξη
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram