4 χρόνια από το τροχαίο του Ιάσονα έξω από τη Βουλή
Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου Ιάσονα Λαλαούνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τη Βουλή.
Στη μνήμη του, συγγενείς, φίλοι και πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αποτίσουν φόρο τιμής. Η μητέρα του Ιάσονα, εμφανώς συγκινημένη, άφησε λουλούδια στο σημείο. Η αδελφή του, εκφράζοντας την οργή και την απογοήτευσή της, δήλωσε: «Έχω βαρεθεί την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται. Με έναν νεκρό, με 104, με 57, είναι η ίδια ιστορία αυτής της χώρας: να σκοτώνει τα παιδιά, να τα εγκαταλείπει και μετά να βγάζει αθώους όλους τους ενόχους στο δικαστήριο».

Για το δυστύχημα, ο αστυνομικός οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από την οικογένεια και την κοινωνία, καθώς θεωρήθηκε ανεπαρκής.
- 9 λεπτά πριν Οι τράπεζες ανοίγουν δρόμο στις ιδιωτικές συντάξεις;
- 19 λεπτά πριν Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Νεκροί σε φωτιά σε υπό κατασκευή κτήριο – Έξι αγνοούμενοι
- 26 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Απόψε (14/7) στις 22:00 ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία







