(2Γ): Εκπαίδευση "εξπρές" για τον γραπτό ΑΣΕΠ

Μόνο με 200 ευρώ - Ξεκινήστε σήμερα

Εκπαίδευση "εξπρές" για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ (προκήρυξη 2Γ/2022) προσφέρει το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" - το οποίο συμπράττει το workenter.gr.

Αν θέλετε να αποκτήσετε άμεσα σημειώσεις καθηγητών και 1.000 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice), μπορείτε να προμηθευτείτε το Fast Pack, αξίας μόλις 200 ευρώ.

Είναι σημαντικό να εξασκηθείτε στο σύστημα multiple choice. Οι εξετάσεις θα γίνουν με το σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice). Κάθε ερώτηση θα συνοδεύεται από τέσσερις πιθανές απαντήσεις.

Τα τεστ της "Επίγνωσης" αποτελούν πιστή αποτύπωση των ερωτήσεων που θα θέσει η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ).

Η εξοικείωση με τη συγκεκριμένη μέθοδο σας φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία. Όσο πιο πολλά τεστ απαντήσετε τόσο καλύτερο βαθμό θα πάρετε.

Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

Οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν τα εξής:

  • Να στείλουν άμεσα email στο [email protected] γνωστοποιώντας το ενδιαφέρον τους για τη λήψη της προσφοράς. Το email να έχει τίτλο "ΠΑΚΕΤΟ FAST PACK". Σημειώστε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας (μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack)
  • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram