17χρονος ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από παραλία στην Κομοτηνή

17χρονος ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από παραλία στην Κομοτηνή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας 17χρονος από τη θάλασσα στην παραλία Αρωγής, στον Δήμο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, ο ναυαγοσώστης που βρισκόταν στο σημείο επενέβη άμεσα, εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καταφέρνοντας να επαναφέρει τον σφυγμό του ανήλικου.

Στη συνέχεια, ο 17χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθεροποιημένη.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο διακομιδής του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ τα ακριβή αίτια του περιστατικού παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version