Το κόστος για creperie 130 τ.μ.

Φτιάξε επιχείρηση
Το κόστος για creperie 130 τ.μ.
Πιλοτική μελέτη και κάτοψη του έργου από τον αρχιτέκτονα - μηχανικό κ. Παναγιώτη Δρούγκα
Εσωτερικό creperie στη Θεσσαλονίκη (ψυγεία, καθίσματα)
Πραγματικά στοιχεία για ρεαλιστικές επενδύσεις
29/06/2018 | 12:58

Στο ποσό των 45.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος για την δημιουργία μιας creperie 130 τ.μ. με 90 καθίσματα εξυπηρέτησης. 

droygkas.jpg

Ο αρχιτέκτονας - μηχανικός κ. Παναγιώτης Δρούγκας
Media Folder 

Το workenter, σε συνεργασία με την τεχνική εταιρεία μελετών και κατασκευών Architecon – Architecture and Construction, δημοσιεύει πιλοτική μελέτη (πατήστε το αντίστοιχο κουμπί) και κάτοψη του έργου.

Δείτε την κάτοψη εδώ: 

Οι ενδιαφερόμενοι, για επαγγελματική δραστηριοποίηση στον κλάδο εστίασης, έχουν πλέον ολοκληρωμένη και σαφή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθούν, όσον αφορά στην δημιουργία creperie.

Την πιλοτική μελέτη και την κάτοψη κατήρτισε ο αρχιτέκτονας - μηχανικός κ. Παναγιώτης Δρούγκας.

Πιλοτική μελέτη
PDF icon
creperie_architeconworkenter.pdf